Herend Porcelán

Szezonnyitó a Kávéházban

A tavasz első hetén az idei Kávéházi estek sorozatunk is megkezdte idei szezonját, a hagyományoknak megfelelően humorral és pálinkákkal.

A Kávéházi estek sorozatunk 2014-ben is próbál sokszínű, izgalmas és nívós lenni. S megfelelni, sőt, ha lehet fejlődni, még színvonalasabbá tenni ezen alkalmakat. Megtartva a hagyományokat, kombinált esteket szervezve, hogy a kultúra barátai, de a borok, párlatok élvezői is megtalálják a számításaikat. A tavasz első hetén az idei Kávéházi estek sorozatunk is megkezdte idei szezonját, a hagyományoknak megfelelően humorral és pálinkákkal. Erdei Sándor, alias Rokker Zsolti volt idei első vendégünk!

A szezonnyitó vendége 1996-ban felvételizik a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi karának Kulturális Antropológia szakára, ezzel párhuzamosan indul humorista pályája. 1996-ban egy versmondó versenyen a műsorvezető. Böröczky József, a Mikroszkóp színpad művésze hívja szerepelni az HBO mozi csatorna akkor induló Mennyi?30! című kabaréműsorába, ahol különböző karaktereket elevenít meg.  A Rádiózást a Boros Lajos-Bochkor Gábor műsorvezetőpárosnak köszönheti, ők hívják a Danubius Rádió gegcsapatába, majd együtt mennek át a Slágerbe, ahol az általa megformált karakterek állandó szereplői a legsikeresebb ébresztőműsornak, a Bumerángnak. De emellett  az előadóművész "civilben" egy komolyabb szerepben a feltűnik: Magyarországon először megteremtette a meditációs líra műfaját - a Kazinczy-díjas művész  a Poetix nevű formációban a magyar irodalom kiemelkedő verseit mondja speciális zenei aláfestéssel.  S mást is tesz még. 2009 óta foglalkozik pálinkakészítéssel,s ez idõ alatt szép sikereket ért el,több aranyérem és champion díjas pálinkát is készített! 

Az esten a humorból és a kiváló minőségű pálinkákból sem volt hiány, de rövid ideig a komoly művész is megmutatkozott. A jó hangulat garantált volt, s reméljük folytatódik is április 15-én, amikor Rudolf Péter színművészt várjuk Herendre!

Ossza meg másokkal is…