Herend Porcelán

Európa bajnok a Kávéházban

Soron kívüli, élet rendezte Kávéházi esten Kiss Norbert friss és autósportban első Európa bajnokot köszönhettük Herenden.

Soron kívüli, élet rendezte Kávéházi esten Kiss Norbert friss és autósportban első Európa bajnokot köszönhettük Herenden.Soha nem látott magyar siker született az idei évben az autóversenyzés történetében.

Egy fiatalember alig pár hete Európa bajnok lett! Két háromszoros Európa bajnokot is maga mögé utasítva, meggyőző fölénnyel! S szinte az elsők közt Herenden, friss Európa-bajnokként köszönthettük, őt, aki sporttörténelmet írt.

A bajnokkal hazánk egyik legjobb sportriportere, akit már ismerősként köszönthettünk e falak közt, hisz legutóbb a kajakos lányokkal volt emlékezetes est, az ő vezetésével, Mezei Dániel beszélgetett. Izgalmas filmet is láthattunk az idei versenyévről, szakértő kommentekkel. Beláthattunk a kulisszák mögé, megismerhettünk egy kamiont, s megtudhattuk azt is Norbi hogy került e világba. 

S nem lehet Kávéházi est remek borok nélkül. Elvégre a hagyomány kötelez. S újabb régi, kedves ismerőst köszönthettünk. Rózsakő, kabócás, bioművelés. Dűlőszelektált borok, kései és különleges szüretek a Badacsonyi és Balaton-felvidéki borvidék környező lejtőiről.

Hívószavak, melyek egy remek borászhoz köthetők. Szászi Pince képviseletében Szászi Endre mutatott be az este során 6 kitűnő nedűt. 5 fehéret s egy vöröset, s mesélt a biogazdálkodásról, a pincéről s a borokról. 

Ossza meg másokkal is…