Herend Porcelán

Évtizedes kapcsolat megkoronázása

A Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. és Balatonfüred városa közötti kiváló és példamutató együttműködést megkoronázandó, hosszú távú, stratégiai együttműködés került ünnepélyes keretek között aláírásra az Anna-báli sajtótájékoztatón.

A Herendi Porcelánmanufaktúra jelen van nívós  hazai eseményeken, ahol értékek találkoznak egymással, így lehet fő együttműködő partnere évtizedek óta az Anna-bálnak is, amely Magyarország egyik legrégibb és egyben leghíresebb rendezvénye. A klasszikus szépség elismerése, a kulturális értékek ápolása, megőrzése, mindig fontos szerepet játszott a Manufaktúra vállalati kultúrájában.

Az Anna-bál kapcsán tartott sajtótájékoztatón Bóka István Balatonfüred Város polgármestere és Dr. Simon Attila, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatója beszéltek az idei tervekről, s egyben megkoronázandó az eddigi együttműködést hosszútávú stratégiai megállapodást is aláírtak.

A bálok bálján, a nagy múlttal rendelkező Anna-bálon az érkező hölgyek az idei évben is számozott Herendi porcelánszívet kapnak, amelyek idén a Balaton csodálatos színvilágát jelenítik meg, a türkiz zöldet.  A Herendi porcelánszívek egyszerre tradicionálisak és innovatívak, platinával díszítve.

A megnyitó ünnepségnek az idei évben is része lesz a Kiss Ernő-díj átadása, amellyel azon személyt jutalmazzák a díj alapítói, aki sokat tesz Balatonfüred kultúrájáért, szellemi életéért, gazdasági fejlődéséért. A díj egy Herendi kisplasztika, mely Kiss Ernőt, a későbbi aradi vértanú alakját örökíti meg, aki az első bálon ismerkedett meg majdani feleségével, Horváth Anna Krisztinával.

Az Anna-bál szépségkirálynője és udvarhölgyei fődíjként ez évben is nagy értékű Herendi díszvázát vihetnek haza. A bálra érkező hölgyek nyakába kerülő egyedi Herendi porcelánszívek mellett a báli ételek is méltó porcelánterítéken kerülnek majd felszolgálásra, a párját ritkító, közel 3500 darabos Apponyi mintás Herendi teríték tovább emeli a tradicionális bál rangját. 

A Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. és Balatonfüred városa közötti kiváló és példamutató együttműködést megkoronázandó, hosszú távú, stratégiai együttműködés került ünnepélyes keretek között aláírásra az Anna-báli sajtótájékoztatón. Közös kulturális kiállítások rendezése, egymás idegenforgalmi tevékenységének elősegítése, az Anna-bál hordozta tradíciók ápolása, társadalmi, irodalmi, kulturális és sport eseményekben való együttműködés adják azokat a kapcsolódási pontokat, amelyek tartalommal töltik fel a világhírű Herendi Porcelánmanufaktúra és Balatonfüred város stratégiai együttműködését.

Ossza meg másokkal is…