Herend Porcelán

Forgatag a Múzeumok Éjszakáján

A hagyomány folytatódott Idén is együtt ünnepeltük, immár nyolcadik alkalommal Szent Iván éjszakáját barátainkkal, az igényes szórakozás és a Herendi porcelán kedvelőivel!

 

 

A hagyomány folytatódott Idén is együtt ünnepeltük, immár nyolcadik alkalommal Szent Iván éjszakáját barátainkkal, az igényes szórakozás és a Herendi porcelán kedvelőivel!

Ahogy megszokhatták, az idei évben is egy exkluzív, a rendezvény ideje alatt megnyíló kiállítással vártuk Önöket! A Zwack Unicum Nyrt. látványos, interaktív kiállítása érkezett Herendre, melynek előhírnökeként a Porcelánium téren már „megjelent” egy Zwack gyógynövényes szekér. De a kiállítás számtalan érdekességet rejteget, s fellebbenti talán a titokról is egy picit a fátylat…

 

Minden létesítményünk egészen éjfélig várta a látogatókat, a Múzeumban ingyenesen, a Porcelániumban kedvezményes belépővel. A téren test-, és körömdíszítő, a Kávéházban jósnő, ingyenes idegenvezetések, a látogatók által ünnepi fénybe öltöztetett díszudvar, a minimanufaktúrában rózsakészítés, fabrikáció, a Balaton Felvidéki Nemzeti Park jóvoltából levendulazsák varrás, kézműves foglalkozások. Ezernyi attrakció…

S a programok, három helyszínen egy este alatt 13 produkció! A gyermekkoncerttől kezdve a musical-, s operettslágereken át, rockkoncertig, a Herendi Általános Iskola dalköréig és az ugyancsak herendi Kenguru Akrobata klub bemutatójáig.

S a kiemelt produkciók fergeteges hangulattal: Málna Zenekar, Halas Adelaida színművésznő, Dávid Roland és zenekar élő koncertje (Roland is herendi!), a Brass Dance Fúvószenekar felejthetetlen koncertje, kocsis Tibor X faktor győztes műsora, a Vivát Bacchus énekegyüttes – egyszerre hat szólamban, a Compact Disco élő koncertje, Miklósa Erika Kossuth díjas énekesnő világhíres hangja és koncertje Horváth István tenorral, stand-uposok, a Lángoló Ördögök tűzzsonglőr produkciója és Feke Pál műsora.

De beszéljenek ezúttal szavak helyett a képek!

Ossza meg másokkal is…