Herend Porcelán

Legendák találkozása

A Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt., és a Gellért Szálló együttműködésében Herendi hetek kezdődtek a Gellért Szálló Eszpresszójában.

A Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt., és a Gellért Szálló együttműködésében Herendi hetek kezdődtek a Gellért Szálló Eszpresszójában.

Ezúttal a Herendi porcelánok csodás fővárosunk egyik legpatinásabb épületében vendégeskednek. Legendák találkoznak. Gellért és Herend. Két olyan név, két olyan fogalom, melyek önállóan is a világ legtöbb országában ismertek, s hazánk imázsát emelik. Történelmük van. Múltjuk, s jövőjük. S számtalan közös kapcsolódási pontjuk. A Gellértben hírességek szálltak meg, a Herendi porcelánt hírességek vásárolták. A szálloda impozáns és varázslatosan szép, ahogy a herendi porcelánok is. Minőséget, eleganciát, luxust jelent mindkettő. Fejedelmiek. 

Az év végéig tartó különleges heteket dr. Simon Attila, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatója, Bencze Gábor, a Danubius Hotel Gellért vezérigazgatója és Oberfrank Pál, Jászai Mari-díjas színművész nyitották meg, akik a fenti gondolatok köré fűzték beszédüket. A klasszikus herendi mintákból álló minikiállításon túl év végéig Herendi porcelánokból élvezhetik a gőzölgő kávét, az ízes teát, s a finomabbnál-finomabb sütiket az eszpresszó és a Hotel vendégei. Sőt, időről-időre Herendhez kapcsolódó speciális sütemények is várják a különlegességre vágyókat; a megnyitó napjától például az Apponyi-torta.

Év végéig a két legenda megmutatja, s bizonyítja, hogy a mai papírtálcás világban igenis van értéke és helye az igényes gasztronómiának. Legyen részese a két legenda kulturális és gasztronómiai randevújának!

Ossza meg másokkal is…