Herend Porcelán

Herend az Ambientén

Az elmúlt napokban tartották a Frankfurti „Ambiente”-t, amely a világ legnagyobb fogyasztási cikkekkel foglalkozó kereskedelmi szakvására. A Herendi Porcelánmanufaktúra, mint minden évben, úgy idén is bemutatta újdonságait a világ minden részéről Frankfurtba látogató közönség előtt.

A Herendi Porcelánmanufaktúra által gyártott hungarikumokban megjelenik az egység, a harmónia, a művészi érték, az egyediség, a magas minőség, a luxus-elegancia-kényeztetés gondolatisága, a kézműves porcelánkészítés misztikuma, a hagyomány tisztelete, és a termékfejlesztése hordozta jövő iránti nyitottság. A név kötelez, így magas elvárásnak kell megfelelni minden évben Frankfurtban is!

Termékfejlesztési filozófiánk a Tradíció és Innováció gondolatiságban összegezhető, ennek a jegyében tudjuk a Manufaktúra évszázados értékeit a XXI. század világába átörökíteni, ezáltal termékeinket a jövő generációk számára is vonzóvá tenni. Alapelvünk, hogy a termékfejlesztésünkben mások kövessenek bennünket, s ne mi kövessünk másokat! Az egyedi vevői igények kielégítése mellett a Herendi Porcelánmanufaktúra termékfejlesztési tevékenységének fontos része a stílusteremtő termékfejlesztési munka.

Az idei évben is kiemelkedő volt a herendi stand látogatottsága. Irántól Argentínáig, Ausztráliától USA-ig a világ minden pontjáról érkeztek partnereink a vásárba és új érdeklődők is, akik Herendivel szeretnének foglalkozni. Az óriási méretű váza mindenkit megállásra késztetett, volt aki fényképezkedett is vele, mindenképpen a kiállítás fő darabja volt. A látogatók tetszését leginkább a VH szervizdekor, a violett színű bécsi rózsa dekor és a FODO purpur változata nyerte el, a dísztárgyak közül a madárház, a vide poche tálka és a limitált darabok tetszettek a legjobban. A modern tárgyak közül a Coubard vázák, sziromtálak voltak az érdeklődés középpontjában.

Ossza meg másokkal is…