Herend Porcelán

Herend Golf Kupa Szarvaskúton

Vénasszonyok nyara helyett igazi szeptemberi strandidő fogadta az immár hagyományokkal rendelkező Herend Kupa résztvevőit és a főszponzor által meghívott Vendégeket a zirc-szarvaskúti Forest Hills Hotel & Golf szálloda- és golfkomplexumban. 

A Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. által támogatott esemény iránt hatalmas érdeklődés volt már hetekkel a rendezvény előtt, mely nagyban köszönhető a tavalyi év sikeres versenyének és a hozzá kapcsolódó nívós kiegészítő programoknak egyaránt.

A startlista hamar megtelt, a versenyzők 10 órakor vágtak neki shotgun indítással az előttük álló 18 szakasznak, a megmérettetés szikrázó napsütésben, jó társaságban, kitűnő hangulatban telt. Ezúttal nem nehezítette meg a játékosok dolgát a szinte állandóan szeles pálya időjárása, hatalmas csata zajlott a méltán híres manufaktúra értékes porcelán-különlegességeiért.

Míg a pályán zajlott a csata, a meghívott Vendégek megismerkedhettek a szálloda- és golfkomplexum szolgáltatásaival, többek között profi oktató segítségével kipróbálhatták a golf alapjait, golfkocsis túrán vehettek részt a közel 50 hektáros bakonyi birtokon, majd a szálloda kitűnő étterme és szakácsai kalauzolták el őket a gasztronómia világába. A Pannon Tokaj Pincészet, a Zwack Unicum és a Kyäni termékbemutatói mellett a Herendi Porcelánmanufaktúra munkatársai labdafestéssel és porcelánkészítés-bemutatóval készültek.

A versenyt magabiztosan nyerte Zsurzsa Sándor, aki 79 ütéssel szerezte meg a hőn áhított kupát. A nagysikerű rendezvényen tiszteletét tette és az eredményhirdetésen közreműködött Dr. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár asszony és Dr. Simon Attila, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatója.

Ossza meg másokkal is…