Herend Porcelán

Közeledik Frankfurt!

Pár nap, s debütálnak újdonságaink a szakma legnagyobb szakvásárán, Frankfurtban.

Az új termékeink azzal az elképzeléssel és szándékkal születtek, hogy bemutassuk a manufaktúra képességeit mind a formakészítés mind a festészet területén a szakma és a vevőink számára.

A különlegesen applikált óriás váza, dísztárgyak és készletformák a mesterkorongosok generációkon átörökített magasszintű tudását hivatottak bemutatni.  A formákban és a dekorokban egyaránt ki szerettük volna fejezni Herend sokszínűségét, tradíciókban gyökerező megújulási képességét.

Egyik legjellegzetesebb termékcsoportunk a VH, eddig főleg figurákon volt ismert, tavaly készleteken, idén dísztárgyakon is bemutatásra kerül ez a rendkívüli variálhatóságot lehetővé tevő dekor, mely hagyományos gyökerekből táplálkozik, ugyanakkor teljesen újszerű feldolgozása ennek az 1800-as évekből származó dekorálási eljárásnak.

Piacaink sokszínűsége megkívánja termékpalettánk sokszínűségét is. Ennek megfelelően széles termékválasztékkal jelenünk meg az idei szakvásáron is, kezdve az új figurák bemutatásán keresztül, klasszikus képlapok készítésén át, nagyméretű figurák, új dísztárgyak, szervízdekorok bemutatásával.

Ossza meg másokkal is…