Herend Porcelán

Webshop

A nyertes pedig….

Örömmel és büszkeséggel számolhatunk be arról, hogy a Frankfurti Ambiente Vásáron a „Tableware International Awards of Excellence 2020” versenypályázatán a nagyméretű, exkluzív kivitelű sárkányteknős figuránk diadalmaskodott és első helyezett lett!

A megszépült, új Herend stand és az idei újdonságaink sok látogatót vonzanak, élénk érdeklődés mutatkozott már a vásár első napjaiban. A mostani szakmai elismerés visszaigazolást ad, hogy Herend jó úton jár a termékfejlesztés és az innováció terén!

A nyertes remekmű, a sárkányteknős hagyományos kínai szimbólum. Az egyetlen példányban elkészült bravúrdarab szimbolizálja a gyarapodást, a kitartást, az állhatatosságot és a türelmet. Dekorálása különleges, a páncélján található ponty a feng-shui egyik alapeleme. A páncél oldalán található kártusokban az arany motívum a vizet jelképezi, ami egy elemi őserő, minden élet alapvető feltétele. A mellette lévő kártusban egy stilizált virág dekor látható. A feng-shuiban a virágok nagy jelentőséggel bírnak, szerencsét és sikert hoznak. Mind mérete, mind egyedi dekorálása révén 2020 egyik kiemelt újdonsága Herendtől, mely immár a nemzetközi szakma elismerését is kivívta!

Ossza meg másokkal is…