Herend Porcelán

Andalúz Fiesta Herendi Porcelánokkal

A tavalyi két teltházas Monarchia Keringő lovas gála után, idén decemberben Spanyolország legjobb lovasai, az andalúziai Spanyol Királyi Lovasiskola tagjai látogattak el Budapestre, káprázatos bemutatójukkal. 

Az Andalúz Fiesta főszereplői nem csak a lovak és lovasai, hanem a flamenco tánc is. A spanyol lovasok a világon egyedülálló módon flamenco táncosnőkkel közösen tartották bemutatójukat. 

A Fiestához világhírű operaénekesnőnk, a Kossuth-díjas Miklósa Erika is csatlakozott, aki Carmenként, lóháton jelent meg a különleges színházi előadásban. Partnere a szintén Kossuth-díjas Kiss B. Atilla volt.

Az előadásban 50 ló és lovasaik, valamint az őket kísérő táncosok léptek színpadra, december 2-án és 3-án a Budapest Papp László Sportarénában. 

A produkció a szépséges spanyol lovak, a fülbemászó zene és a világsztár énekesek mellett, olyan különlegességekkel is szolgált, mint az Aréna légterében lebegő flamenco táncosok. 

A Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. mint a rendezvény támogatója, Miklósa Erikát, Kiss B. Atillát, illetve a Cordoba Lovas Iskola igazgatóját Herendi Porcelán ajándékkal, míg a vasárnap e rendezvény keretén belül megrendezett Fogathajtó Világkupa első helyezettjét Herendi Porcelán díjjal jutalmazta.
 

Ossza meg másokkal is…