Herend Porcelán

Élmények éjszakája

Két év szünet után közkívánatra újra megrendezésre került a Múzeumok Éjszakája Herenden.

Az év legrövidebb éjszakáján, a nagysikerű, országos rendezvényhez két év szünet után újra csatlakozott a Herendi Porcelánmanufaktúra és annak múzeuma, a Pesovár Ernő Művelődési házzal együttműkődve.

Újra kitárultak a kapuk, felépült a színpad, hosszított nyitva tartással és kedvezményes belépővel várták létesítményeink a látogatókat, színvonalas, színes kulturális programokkal kiegészülve.

Az időjárás nem fogadta ezúttal kegyeibe a rendezvény visszatértét Herendre, de még így is, zuhogó espben is sokan voltak kíváncsiak a Herendi Porcelánok titkaira és az attrakciókra!

A múzeumban az előzetesen hirdetetteken túl is indultak idegenvezetések, és a minimanufaktúrában is szinte folyamatosan indultak a vezetett csoportok.

Meghívott művészeink széles skálát fedtek le a különböző művészeti stílusokból, így mindenki megtalálhatta a kedvére való kulturális programot is. Hiszen ez az az este, mikor a humor és a pop koncert is megfér egymás mellett, sőt a jazz is közönségre lel.

Köszönjük mindazoknak, akik a rossz idő ellenére is velünk voltak, és kitartottak! Egy bővebb képgalériával idézzük fel az eseményt!

 

 

Ossza meg másokkal is…