Herend Porcelán

Webshop

Élőben Frankfurtból

A Herendi Porcelánmanufaktúra az idei évben kiemelt várakozással tekint a Frankfurti Ambiente Szakvásáron való bemutatkozásra, hiszen egy új Herend Stand debütál. 

A vásár méreteit mutatja, hogy 10 kiállítási épület található az expó területén (az épületek között autóbuszok szállítják a vásári látogatókat),  épületenként több szint, és szintenként több ezer négyzetméter kiállítási tér található. Aki  a luxusiparban számít, az jelen van a Frankfurti „Ambiente”-n! A kézi készítésű luxus porcelánt előállító, és termékeit közel 60 országba exportáló Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. számára Frankfurt – közel harminc éve – a porcelán újdonságok legfontosabb bemutatkozási lehetősége. A Manufaktúra 2020. február 7 – 11. között mutatkozik be az új standon, mely újszerű, innovatív, trendi és elegáns, hirdeti, hogy ma Herend a kézműves porcelángyártásban világelső.

Az idei évben 29 új dekoráció, 43 új termék és 8 új, nagyméretű, exkluzív bravúrtermék mutatkozik be a vásáron! Honlapunk látogatói az elsők között, a nyitónapon láthatják az új standot, és újdonságainkat.

A "Tableware International Awards of Excellence 2020” versenypályázatán a top háromba került nagyméretű sárkányteknős figura mellett feltétlenül kiemelésre érdemes a több, mint két méter magas óriásváza, melyen hihetetlen műgonddal és hozzáértéssel megfestett sólymok láthatóak. De az új mintával készült karneváli figura, a speciális kivitelű állatfigurák, a mesterfestőink által megálmodott egyetlen példányban készült csészepárok és a porcelán képlapok is színesítik újdonságaink palettáját. Sőt, egy igazán kivételes hüllő, a világ legnagyobb növényevő gyíkja is megjelenik figuraként, többféle kivitelben és falitálon is autentikus környezetben. Az asztalkultúra újdonságai iránt érdeklődőket pedig hangulatos reggeliző készletek mellett a nagysikerű Art Deco új színvariációi örvendeztethetik meg!

A standról, és az újdonságainkról élőben Frankfurtból látható képeken kívül, részletes információkat is tartalmazó katalógusunk és új leafleteink is elérhetőek honlapunkon!

Fogadják szeretettel az ez évi innovációinkat!

Ossza meg másokkal is…