Herend Porcelán

Webshop

Ha Kékszalag, akkor Herendi porcelán trófea!

A különleges helyzetek különleges megoldásokat igényelnek, de vannak dolgok, amelyek állandóak. Ha Európa legnagyobb tókerülő vitorlásversenye, akkor Herendi Trófeák a győzteseknek!

A különleges helyzetek különleges megoldásokat igényelnek, de vannak dolgok, amelyek állandóak. Ha Európa legnagyobb tókerülő vitorlásversenye, akkor Herendi Trófeák a győzteseknek!

Négy héttel az 52. Kékszalag előtt, a verseny eredetileg tervezett időpontjában, rendhagyó módon online sajtótájékoztatót tartottak a szervezők, ahol az idei Trófeák is bemutatásra kerültek. A helyszín is különleges volt, hiszen a tavalyi győztes hajó fedélzetéről került sor a sajtótájékoztatóra.

A szervezők a koronavírus okozta nehézségek ellenére is bíznak abban, hogy talán minden eddiginél több résztvevővel tudják megrendezni a hagyományos, tradicionális versenyt, és elővigyázatossággal bár, de a parti programokról sem kell lemondaniuk az érdeklődőknek.

Ahogy hosszú évek óta már hagyomány, idén is a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. gyönyörű díjait kapják a legjobbak. „Cégünk egy értékteremtő, megőrző és átörökítő közösség. Tizenhatezer formából és négyezer mintából választjuk ki azt a három díjat, amit a Kékszalag díjazottjai kaphatnak. A jelenlétünk azt is mutatja, hogy barátságokat, együttműködéseket nem rövid, hanem hosszú időre kötünk. A Kékszalagnak már hosszú ideje elkötelezett partnerei vagyunk. Az idei jelenlétünkkel azt is ki akartuk fejezni, hogy a koronavírus járvány okozta nehézségek közepette is a nemzeti értékeket össze kell kötni. Minden versenyzőnek drukkolunk és büszkék vagyunk akkor, amikor a díjkiosztó legvégén a Herendi porcelán díjakat emelik magasba a versenyzők.” – mondta Dr. Simon Attila a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatója a sajtótájékoztatón.

Ossza meg másokkal is…