Herend Porcelán

Webshop

Herend újra vár!

Kedves Vendégeink!

Ahogy Önök, úgy mi is nagyon vártuk, hogy ismét szélesre tárhassuk a kapuinkat, és fogadhassuk a látogatókat Herenden!

Elérkezett ez a pillanat!

2020. június 23. napjától újra kinyit a Porcelánium Látogatóközpont és a világ legnagyobb Herendi porcelán kincsestára, a Herendi Porcelánművészeti Múzeum is. Múzeumunk, felfrissülve, új interaktív élményelemekkel, látnivalókkal várja vendégeit. Nyitva tartásunk felől az alábbi telefonon és e-mail címen érdeklődhetnek: 0688/523-190, porcelanium [at] herend.com.

A közös élmény, a zártságból való kiszabadulás mellett továbbra is figyelnünk kell egymásra, ezért mindannyiunk egészségére odafigyelve zárt terekben a saját szájmaszk viselése ajánlott, a bejáratnál kézfertőtlenítők biztosítják a higiéniát. Kérjük, részesítsék előnyben a kártyás fizetési módokat, és javasoljuk az előzetes bejelentkezést. (info [at] herend.com) Mi vigyázunk Önökre, és mindent megteszünk, hogy a lehető legbiztonságosabb módon nyerhessenek bepillantást a Herendi porcelán világába.

Szeretnénk megköszönni a kényszerű szünet alatti ránk figyelést, posztjaink és híreink követését, hogy kapcsolatban maradhattunk, legalább online módon. Elérkezett az idő, hogy személyesen is találkozhassunk!

Szeretettel várjuk Önöket újra Herenden!

 

Ossza meg másokkal is…