Herend Porcelain

Év honlapja lett a herend.com

A Herendi Porcelánmanufaktúra idén teljesen megújított, a „Tradíció-Innováció” jegyében elkészült új weboldala a rendkívül erős mezőnyben a márkasite kategóriában bizonyult a legjobbnak, s nyerte el az Év Honlapja kitüntető címet.

14. alkalommal került megrendezésre az online kommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, 'Az Év Honlapja' pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre összesen 280 nevezés érkezett.

A díjátadónak december 2-án a már jól megszokott helyszín, a Danubius Hotel Helia adott otthont. Varga Edit (MTVA) és Varga István, a pályázat alapítója, valamint Dr. Eszes István (zsűrielnök) ünnepélyes keretek között hirdették ki az idei nyerteseket.

A pályázatra egyébként a legtöbb nevezés a szolgáltatás (32), e-kereskedelem (24), illetve márkasite (21) kategóriába érkezett. De sok jó megoldás született az applikációk területén is. A Herendi Porcelánmanufaktúra idén teljesen megújított, a „Tradíció-Innováció” jegyében elkészült új weboldala a rendkívül erős mezőnyben a márkasite kategóriában bizonyult a legjobbnak, s nyerte el az Év Honlapja kitüntető címet. A site kiemelt figyelmet fordít az interaktivitásra és a közösségi oldalakra. Olyan innovatív, újszerű tartalmi elemeket tartalmaz, mint például a készletösszeállító, melyhez hasonló sincs Magyarországon! Nemcsak a nagy múltú cég történetét, hanem a fiatalok felé nyitva a jövőjét is megismerhetik a netes társadalom tagjai. S nemcsak számítógépen, hanem minden létező platformon. Külön kiemelte a zsűri, hogy a látványos és újszerű megoldások mellett, aprólékos munkával és odafigyeléssel a Soeseeker teszten is kimagasló eredményt ért el az oldal, tartalmilag, programozásilag és a keresőkben történő megtalálhatóságban is kimagaslóan teljesített. A fejlesztő eSolution cég részéről Dobosy Anikó, illetve Krámlik Attila, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. PR-menedzsere vették át a díjakat.

 

Share with others…