Herend Porcelain

Fergeteges szezonkezdet a Kávéházban

A megszokottnál kicsit később, október elején indult el az idei Kávéházi est sorozatunk az Apicius Kávéházban, de a közönségnek megérte várni, hiszen Feke Pál és Eszterbauer János voltak a szezonnyitó vendégei.

A művész tizennyolc éves kora óta folyamatosan színpadon szerepel és eljátszotta a világ musicalirodalmának legnagyobb szerepeit. Artisjus díjas előadóművész. Két évfordulós rendezésben István, jelenleg Koppány. Az estre mindenki által ismert slágereket és musicalrészletekeket hozott, egy szál zongorakísérettel. Közvetlensége, hangja, előadásmódja vastapsot és közös éneklést ért, melyről hivatalos youtube csatornánkon mindenki meggyőzödhet!

A remek koncert mellett igazán kiváló borokat is alkalma volt megkóstolni a szépszámú közönségnek. Szekszárdról, történelmi borvidékről, érkezett hozzánk az a borász, kinek családja már a 18. századi levéltári adatokban szerepelt szőlőművelőként. Ebbe született, a szőlő és a bor élete részévé vált. Mára a legnagyobbak közt emlegetik. A legszebb, legjobb borok mellett itt először volt kóstolható még le nem palackozott idei tétel is. Mindemellett fantasztikus előadásmód és emberi nagyság jellemezte Eszterbauer János szekszárdi borász vendégünk borbemutatóját.

Hihetetlen este volt, folytatása október 29-én következik!

 

Share with others…