Herend Porcelain

Herend Golf Kupa Szarvaskúton

Családi nap, lelkes golffal ismerkedők, kikapcsolódni vágyók, Herend barátai, és a golf szerelmesei találkoztak ezúttal Zircen, egy gyönyörű golfpályán a nyár utolsó hétvégéjén. 

A golfpályán az összpontosítás, a tökéletes technika és figyelem olyan elképesztő összhangjára van szükség, mely a sportok királyává emeli a játékot. Ezek nélkül a porcelánfestő műhelyekben sem készülhetnének azok a porcelánvarázslatok, melyek több mint 189 éve a császárok, királyok, prominensek, és a tökéletességre vágyók vitrinjeit díszíthetik – és most a legjobbak díjai is lettek.

Családi nap, lelkes golffal ismerkedők, kikapcsolódni vágyók, Herend barátai, és a golf szerelmesei találkoztak ezúttal Zircen, egy gyönyörű golfpályán a nyár utolsó hétvégéjén. A golfpályán az összpontosítás, a tökéletes technika és figyelem olyan elképesztő összhangjára van szükség, mely a sportok királyává emeli a játékot. Ezek nélkül a porcelánfestő műhelyekben sem készülhetnének azok a porcelánvarázslatok, melyek több mint 189 éve a császárok, királyok, prominensek, és a tökéletességre vágyók vitrinjeit díszíthetik – és most a legjobbak díjai is lettek.

A verseny abszolút győztese Briglovics Boróka volt, aki +2-es score-ral diadalmaskodott.

A Forest Hills csapata a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt-vel karöltve, nem csak a golfozókra, de az egész családra is gondolt. Kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatták a kedvükre valót! 

A látogatók kipróbálhatták a Herendi Porcelánfestést és korongozást, betekintést nyerhettek a porcelánkészítés művészetébe és a golf világába is elkalauzolta az érdeklődőket a házigazda.

Természetesen a herendi porcelánért folytatott nagy csata sem maradhatott el. Telt ház volt a versenyen. A viadalon a 2015-ös Herend Kupa győztes Surányi Balázs is részt vett, aki végül a junior kategóriát, majd a verseny utáni putt verseny négyes playoffból is ő került ki győztesen (Briglovics Boróka, Vincze Alajos, Dietrich Gábor és Surányi Balázs).

Az abszolút győzelmet végül, imponáló játékkal, bajnoknőnk, Briglovics Boróka (+2) nyerte. A második helyen Bozsaky Márk (+5) végzett, aki eredményével a Nettó Férfi A győzelmet is besöpörte. A harmadik legjobb eredményt Koller György szállította (81). Minden kategória győztese egy-egy csodálatos Herendi Porcelán Kupát emelhetett a magasba.

 

Share with others…