Herend Porcelain

Életműdíj a Győri Balett igazgatójának

Herendi díjat kapott a negyed évszázada a Győri Balettet igazgató Kiss János. 

Ritka, szinte egyedülálló az, amikor egy balett társulat egyik alapítója és szólistája leveszi a balettcipőt, otthagyva a színpadot, igazgatóként vezeti tovább az együttest. Az viszont még ritkább, hogy mindezt egy közösség, a szakma és egy város támogatásával immár negyed évszázada sikerrel teszi.

Kiss Jánost - aki 25 éve, 1991 októberétől irányítja a Győri Balett együttesét - a jeles alkalomból a társulat, Mihályi Gábor, a Magyar Táncművészeti Szövetségének elnöke, a Kardirex Egészségügyi Központ részéről Dr. Vasas Norbert sebész-főorvos, Dr. Knáb Erzsébet az Audi Hungaria Motor Kft. személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója és Dr. Simon Attila a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatója is köszöntötte.

A Rómeo és Júlia premierje előtt tartott ünnepségen a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. és a Győri Balett hosszú ideje tartó együttműködésének újabb állomásaként Dr. Simon Attila vezérigazgató egy Herendi porcelánnal köszöntötte és tüntette ki Kiss Jánost, a Győri Balett igazgatóját.

Share with others…