Herend Porcelain

Jubileumi Golf Kupa

A hagyományokhoz híven idén is megrendezték a Herend Kupát 2017. május 27-én, szombaton Balatonudvariban, immár tizedik alkalommal. 

 

A hagyomány ereje az, ami magával ragadja évről-évre a golfozók krémjét, melyet a nagyhírű, és tradicionális cég, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. szponzorál. Az esemény főszponzora a Balaton Golf csapatával együtt ismét kitett magáért, minden részletre odafigyelt és a minőség a kezdettől egészen a díjátadóig áthatotta az eseményt.

Herend évek óta szponzorál versenyeket a magyar golfban, és jellemzően mindig figyeltek az igényességre. Most sem volt másképp! Ahogy az elmúlt években, idén is élményekkel telve térhettek haza a résztvevők.

A jubileumi, X. alkalommal rendezett kupa a golfozók igényeit szem előtt tartva, 10 órakor kezdődött a porcelánokért. Idén, az évfordulóra való tekintettel, kibővítették a kategóriákat és ezúttal többek között női és férfi bruttót is hirdettek. A játékosok mellett a családtagokra is gondoltak a szervezők, ugyanis kísérőprogramok egész sora - Herendi kéz- és labdafestés, pálinkakóstoló, Pusztai Ádám tréner, kommunikációs tréningje - nyújtott kikapcsolódást.

Share with others…