Herend Porcelain

Exkluzív előzetes

Több, mint egy héttel a hivatalos bemutató előtt Herendi Újdonság debütál honlapunkon!

Exkluzív lehetőség honlapunk látogatóinak! A Herendi újdonságok hosszú évek óta február hónapban a Frankfurti Nemzetközi Vásáron debütálnak. Addig a nagyközönség számára nem láthatóak az ezévi újdonságaink, kiemelt darabjaink, innovatív termékeink. Most kivételt teszünk, és honlapunk látogatóinak most egy újdonságunkról lerántjuk a leplet.

⚜️ A bölcs elefánt ⚜️

Az ázsiai elefánt a föld második legnagyobb szárazföldi állata, és a legmagasabb kort elérő emlős. Az elefánt egész Ázsiában a siker, az erő, a bölcsesség, a függetlenség, a hatalom, a termékenység, a jámborság, a higgadtság és a hosszú élet szimbóluma. Régen csak királyok tarthatták, így az uralkodói hatalom jelképe is. Ünnepi felvonulásokon az uralkodó szimbolikus hátas állata, a hadviselésben pedig mozgó erődként szerepelt.
Ezért a sakkjátékban a bástya gyakran elefánt formájú. Nem véletlen, hogy a Herendi mestereket is megihlette, és különleges kivitelben Herend 2019-es újdonságai között szerepel a Reserve Collection részeként. Egészen különleges kivitelben készült, hiszen a trendi platina pikkelyezést kiegészítik élénk színű virágokat imitáló pikkelyezések is az elefánt hátán, lábán és ormányán. Felfelé néző ormányán, hiszen csakis úgy hoz szerencsét!

A hírhez tartozó Galériában további újdonságainkból is szemezgettünk Önöknek!

Share with others…