Herend Virtual Tour

Webshop

Exkluzív Herendi porcelán üzlet nyílt Abu Dhabiban

Abu Dhabi egyik legexkluzívabb bevásárlóközpontjában, az Avenue at Etihad Towers épületében nyílt meg az arab világ első, kizárólag Herendi porcelánt árusító üzlete, mely kézi készítésű és festésű porcelánkészleteket, lakberendezési tárgyakat és mesterdarabokat kínál.

Az arab világ első Herendi porcelán üzlete

Az Al Mazroui Group és a Herendi Porcelánmanufaktúra közötti partneri együttműködési megállapodás eredményeként nyitotta meg kapuit az elmúlt hetekben a Herend United Arab Emirates nevű üzlet. Az abu dhabi Herend üzlet fő célcsoportja a prémium kategóriájú porcelánkészletek és lakberendezési tárgyak iránt érdeklődő közönség az Egyesült Arab Emírségekben és az Öböl-térségben. Az üzlet helyének kiválasztásakor az Al Mazroui Group több exkluzív épületet is megtekintett az Emírségek fővárosában, végül legtökéletesebbnek az Avenue at Etihad Towers bizonyult.

Az Avenue at Etihad Towers a legkifinomultabb divat és ékszerek rajongóinak kiemelt célpontja, ahol világmárkák kínálják legújabb kollekcióikat. A harmonikus külső- és belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező impozáns bevásárlóközpont a főváros kiemelt, reprezentatív épületegyüttesében, az Etihad Towersben található, ahol pazarul berendezett lakások és üzletek váltják egymást, valamint itt várja vendégeit az ötcsillagos Conrad Abu Dhabi Etihad Towers szálloda is.

Az Avenue at Etihad Towers a legexkluzívabb vásárlási élményt kínálva, személyre szabott szolgáltatásokkal várja Herend rajongóit Abu Dhabiban. A bevásárlóközpont ideális helyszínt biztosít a prominens vásárlók, többek között a királyi család tagjainak és az ország legbefolyásosabb személyeinek meghódítására. A szomszédos országokból idelátogató, jelentős vásárlóerővel bíró turistákkal kiegészülő ügyfélkört tekintve bátran kijelenthető, hogy az abu dhabi üzlet megnyitása a Herendi márka bevezetésének fontos állomása a térségben.

A budapesti Herend zászlóshajó márkabolt hű megjelenése, helyi jellegzetességekkel

Az abu dhabi Herend üzlet kialakítása a budapesti Herendi Porcelán Palota stílusjegyei alapján történt, az egységes nemzetközi Herend márkakép kiépítése jegyében. Az üzlet belsejét egyszerűség és európai elegancia jellemzi, és a budapesti zászlóshajó márkabolt számos arculati eleme megtalálható benne: a márványpadló, a fekete, fából készült szekrények és a nyitott, fehér tölgyfa polcok egy kis darab Magyarországot varázsolnak az arab fővárosba. Az üzlet egyedi jellegzetessége, hogy a klasszikus fekete homlokzatot arany pikkelyek díszítik, utalva ezzel a herendi gyűjtők által nagyon kedvelt Vieux Herend mintára.

Az üzlet választéka is a Közel-Kelet hangulatát idézi: kínálatában az európai kávés-, teás- és étkészletek, valamint vázák mellett a helyi vásárlók nagy örömére a tradicionális arab finjanok is megtalálhatók, ez pedig annak köszönhető, hogy az arab világot jelképező emblematikus csészéket a herendi mesterek kiváló szaktudással a termékinnováció jegyében porcelánból is elkészítették. Az üzletben természetesen minden klasszikus Herendi minta, a Viktória, a Rothschild, a Batthyány és az Apponyi dekor is megtalálható, rengeteg színváltozatban.

A formák és minták számtalan variációját kínáló vadonatúj abu dhabi Herendi porcelán üzlet ideális hely a luxusporcelánt kedvelő közel-keleti vásárlók számára, akik itt biztosan megtalálják azokat a termékeket, melyekkel királyi hangulatot varázsolhatnak otthonaikba.

Share with others…