Herend Porcelain

Frankfurti életképek

Honlapunk látogatói első kézből értesülhetnek a Vásári forgatagról, ahol több, mint 4000 kiállító közel 100 országból mutatja be termékeit.

Február 8-12 között kerül megrendezésre, így jelenleg is zajlik a Frankfurti „Ambiente”, amely a világ legnagyobb fogyasztási cikkekkel foglalkozó kereskedelmi szakvására. A Herendi Porcelánmanufaktúra, mint minden évben, úgy idén is bemutatja újdonságait a világ minden részéről Frankfurtba látogató közönség előtt, immár 34 éve.

Honlapunk látogatói első kézből értesülhetnek a Vásári forgatagról, ahol több, mint 4000 kiállító közel 100 országból mutatja be termékeit.

A Herendi Porcelánmanufaktúra által gyártott hungarikumokban megjelenik az egység, a harmónia, a művészi érték, az egyediség, a magas minőség, a luxus-elegancia-kényeztetés gondolatisága, a kézműves porcelánkészítés misztikuma, a hagyomány tisztelete, és a termékfejlesztése hordozta jövő iránti nyitottság. A név kötelez, így magas elvárásnak kell megfelelni minden évben Frankfurtban is!

Közel egy évig készülünk erre a bemutatkozásra, ahogy hazajövünk a vásárról, azonnal megkezdjük a következő évre történő felkészülést. Négy szempontot tartunk szem előtt a termékfejlesztés során, nevezetesen: a gyárthatóságot, az eladhatóságot, a gazdaságosságot és a művészi értéket. Termékfejlesztési filozófiánk a Tradíció és Innováció gondolatiságban összegezhető, ennek a jegyében tudjuk a Manufaktúra évszázados értékeit a XXI. század világába átörökíteni, ezáltal termékeinket a jövő generációk számára is vonzóvá tenni. Alapelvünk, hogy a termékfejlesztésünkben mások kövessenek bennünket, s ne mi kövessünk másokat! Az egyedi vevői igények kielégítése mellett a Herendi Porcelánmanufaktúra termékfejlesztési tevékenységének fontos része a stílusteremtő termékfejlesztési munka.

A mintegy 50 országból ( tavalyi évben közel 150.000 látogatója volt a vásárnak!) a Herendi Standra érkező vásárlókat nemcsak több száz Herendi újdonság fogadja a vásár központi, négyes csarnokában a legexkluzívabb kiállítók között, de egy innovatív Herend Stand is, amely már messziről feltűnik eleganciájával, tágasságával, Herend jellegzetes arculati színeivel, amely a hagyomány tisztelete mellett a Herendi Porcelánmanufaktúra fejlődés iránti igényét, új iránti nyitottságát is hordozza. 

Share with others…