200 éves Hölgy Zircen

200 éves Hölgy Zircen

2024. július 8.

Eltelt egy újabb év, és ismét látogatást tett a zirci golfpályán a 200 éves Hölgy, azaz Herendi porcelán.

A Herendi Golfverseny, egy különleges esemény, amely ötvözi a sport és a művészet szépségét. Az eseményen, amelyet több éve támogatunk, a versenyzők egy csodálatos környezetben mérhetik össze tudásukat. A verseny különlegességét nem csak a helyszín adja, hanem az is, hogy a nyertesek értékes Herendi porcelán díjakat vehetnek át.

 

A golf és a Herendi porcelánok közötti kapcsolat mélyebb, mint elsőre gondolnánk. Mindkettő a precizitást, a minőséget és az eleganciát képviseli. A golf, mint sport, ugyanolyan művészi kifejezési mód lehet, mint a porcelánkészítés. A Herendi porcelán díjak a golfversenyen nemcsak a márka értékeit tükrözik, hanem azt is mutatják, hogy a Herendi Porcelánmanufaktúra elkötelezett a kulturális és sporttevékenységek támogatása iránt.

 

Az elegáns sportesemény egyik fénypontja a díjátadó ceremónia.  Az abszolút győztes Földházi-Nagy Zsófia lett, junior kategóriában Késmárszky Vince, szenior kategóriában Bartók Lajos, női kategóriában Batta Krisztina és férfi kategóriában Vargha András vehette át a győzteseknek járó Herendi porcelán trófeát Simon Attila vezérigazgatótól.

 

Összességében, a Herendi Golfverseny nemcsak a golfrajongók számára nyújt felejthetetlen élményt, hanem egyúttal bemutatja a Herendi porcelánok eleganciáját és minőségét is, szoros kapcsolatot teremtve a sport és a művészet között.

 

2024. 07. 08.

Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt.

További hírek