Herendi Trófeák újra a Nemzeti Vágtán

Herendi Trófeák újra a Nemzeti Vágtán

2024. október 8.

A Herendi Porcelánmanufaktúra idén is büszkén támogatta a Nemzeti Vágtát, immár hosszú évek óta hivatalos díjszállító partnereként. 

A Herendi Porcelánmanufaktúra idén is büszkén támogatta a Nemzeti Vágtát, immár hosszú évek óta hivatalos díjszállító partnereként. A rangos esemény 2024-ben is különleges helyszínen, a Szilvásváradi Lipicai Lovasközpontban került megrendezésre 2024. október első hétvégéjén. A 17. alkalommal megrendezett Vágta döntőjében ismét lenyűgöző teljesítményt nyújtott Tóbiás Zsuzsa, Decs település lovasa, aki tavalyi győztes lovával, Galaxy-val versenyezve magabiztosan szelte át a célvonalat.

 

Győzelmével Tóbiás Zsuzsa elnyerte a Herendi Hadik huszár szobrot, amely a Herendi Porcelánmanufaktúra által felajánlott, különleges Herendi kézműves alkotás. Emellett kiérdemelte a Nemzeti Vágta Vándordíját is, az 1848-as huszárszablyát, amely a nemzet történelmi hagyományait és lovas kultúráját szimbolizálja. A Herendi Porcelánmanufaktúra a kezdetektől fogva, immár 17. éve együttműködő partnere a Nemzeti Vágtának.

Tekintse meg galériánkat

További hírek