Herend újra a golfpályán

Herend újra a golfpályán

2023. június 28.

Az idei nyár sem lenne teljes Herend Golf Kupa nélkül. A festői szépségű Szarvaskúton található Forest Hills Golf & Country Club adott otthont a rangos versenynek, amelynek győzteseit ebben az évben is Herendi porcelánnal díjazták.

A Herendi Porcelánmanufaktúra hosszú évek óta elkötelezett e nemes sport támogatása kapcsán, és hagyományosan tér vissza Szarvaskútra.

A golfpályán az összpontosítás, a tökéletes technika és figyelem olyan elképesztő összhangjára van szükség, mely a sportok királyává emeli a játékot. Ezek nélkül a porcelánfestő műhelyekben sem készülhetnének azok a porcelánvarázslatok, melyek több mint 197 éve a császárok, királyok, prominensek, és a tökéletességre vágyók vitrinjeit díszíthetik – és most a legjobbak díjai is lettek. Így találkozik a sportok királya a porcelánok királyával, a világ legelső porcelánmanufaktúrájával.

A nívós hazai torna díjait a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatója, Dr. Simon Attila adta át. 

A nagyszámú indulóval felálló mezőnyben a legjobb eredményt Koller György érte el. A kategóriagyőztesek: férfi kategóriában Gyimesi Tibor, női kategóriában Tarjáni Emese, szenior kategóriában Albert Zoltán. Szívből gratulálunk nekik.

Tekintse meg galériánkat

További hírek