Herendi trófeák az Anna-bál legszebbjeinek

Herendi trófeák az Anna-bál legszebbjeinek

2023. július 31.

Az ország legismertebb, legnagyobb hagyományokkal rendelkező báljának, a balatonfüredi Anna Bálnak, hosszú évtizedek óta kiemelt együttműködő partnere a Herendi Porcelánmanufaktúra.

Idén közel 700 vendég érkezett, akik elé 3.500 darabból álló, több, mint százhúsz millió Forint összértékű, kék színű Apponyi motívumokkal díszített Herendi porcelán teríték került a báli vacsora alkalmával.  A hölgyek nyakát babakék színre megfestett Herendi porcelánszív díszítette. Dévényi Alízt választották a 198. Anna-bál szépének szombat éjjel. Az első udvarhölgy Szilassy Laura, a második udvarhölgy pedig Csenke Anna lett.

Herend termékfejlesztési mottója az „erős gyökerek – innovatív hajtások”, így ennek jegyében idén is megújultak a herendi díjak. A bálkirálynő és udvarhölgyei egy különleges új színvilágú Viktória mintás trófeával, egy redesign Rothschild mintás serleggel és egy exkluzív zöld színben pompázó, Apponyi mintával díszített Herendi porcelán serlegvázával gazdagodtak. A bál szépeinek járó Herendi díjakat Dr. Simon Attila, a Herendi Porcelánmanufaktúra vezérigazgatója adta át, aki egyúttal a bál egyik védnöke is volt. 

 

Tekintse meg galériánkat

További hírek