Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. és az Aston Martin Budapest

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a  Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. és az Aston Martin Budapest

2022. június 15.

A Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. és az Aston Martin Budapest, mint a Gablini cégcsoport tagja stratégiai együttműködésre lépett egymással, amelyet a termékekben rejlő közös értékek hívott életre.

A stratégiai együttműködés mindkét fél számára egyaránt fontos és kölcsönösen komoly előnyöket adhat. A közös célokat segíti az a megállapodás, amelyet Szlifka János, az Aston Martin Budapest ügyvezető igazgatója, valamint dr. Simon Attila, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatója írt alá 2022. június 15-én. A stratégiai partnerségre lépő Felek közös meggyőződése, hogy együttesen hatékonyabban tudnak hozzájárulni egymás stratégiai célkitűzéseinek eléréséhez.

Az aláírás kapcsán Szlifka János elmondta: „A Herendi Porcelánmanufaktúra és a gaydoni gyár hosszú idő óta készít különleges iparművészeti termékeket a lehető legmagasabb színvonalon, a legjobb anyagok felhasználásával, teszi ezt a tradicionális kézműves technika és az alkotó tehetség segítségül hívásával. A most együttműködésre lépő felek alkotásai a művészet, a tradíció és az innováció megtestesülései. A termékek önmagukban is magas és egyedi értéket képviselnek, ám az évszázados múlt és a minőségben történő meg nem alkuvás, amely a két márka mögött meghúzódik, még magasabbra pozícionálja a brandek presztízsét.”

Dr. Simon Attila, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatója az együttműködés fontosságát hangsúlyozta, és kiemelte: „A Herendi porcelán a kiváló minőség, az érték, a luxus és az elegancia szimbóluma. A Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. közel kétszáz éves alapítása óta kizárólag kézműves úton állítja elő termékeit és elkötelezett a magas minőségi-, használati- és művészeti értéket képviselő porcelán műalkotások előállítása iránt. A Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. kiemelt figyelmet fordít a stílusteremtő termékfejlesztési munkára, egyik erőssége, hogy folyamatosan képes megújulni. A fellelhető közös értékek mentén – mint a kézműves gyártás, az egyediség, a magas minőség, a tradicionális gyökereken nyugvó folyamatos innováció, a márkaismertség, a nemzetközi dimenzió, a luxus és az elegancia - a Herendi Porcelánmanufaktúra alkotó közössége tisztelettel lép stratégiai partnerségi kapcsolatra az Aston Martin Budapest céggel.

Tekintse meg galériánkat

További hírek